Kezdőlap » Bemutatkozás

egyedi parkettaFődi István vagyok, 38 éves nős, két kislány édesapja. 22 éve foglalkozom parkettázással. A fa természetessége, melegsége és formálhatósága már általános iskolában felkeltette az érdeklődésemet. Ezért döntöttem a parkettás szakma mellet. A szakiskola (1988-1991 ) elvégzése után alkalmazásban dolgoztam egy parkettázással foglalkozó cégnél. Az évek múlásával egyre több tapasztalatot szereztem a szakma területen, ez köszönhető a fa iránti szeretetemnek is.
 
2001-ben megnősültem, és feleségemmel megalapítottuk a Bordűr 2001.Burkoló Bt. „Ettől kezdve magam ura lettem.”

A munkavállalásnál fontosnak tartom a megbízhatóságot, pontosságot, precizitást.

Munkáim legnagyobb részében magánszemélyeknek, magánházakban, lakásokban dolgozom ahol elvárják a minőségi munkát  és ezt meg is becsülik. Ez azért fontos, mert kivitelezéskor beleadom minden tudásom, és tapasztalatom, hogy egy szép és tartós burkolatot készítsek.

Munkán során fontosnak tartom a megrendelők megelégedettségét, mert ennél jobb referencia nincs.

Szakmai tudásomat és tapasztalatomat folyamatosan bővítem, mert igaznak tartom a mondást:  „ a jó pap is holtig tanul…” A kivitelezést én végzem nem alkalmazottak, részben ez is garancia, hogy a felmerülő változtatások esetén is gördülékeny a kivitelezés. A mai környezettudatos világban egyre több „zöld” segédanyag (alapozók, lakkok) található. Én is egyre többet alkalmazom ezeket,  megrendelőim legnagyobb megelégedésére.
intarzias parketta
 
Tudásomat folyamatosan bővítem az új anyagok iránt a különböző kurzusokon. Csak megbízható és komoly háttérrel rendelkező cégek anyagait használom. Melyek: BONA, MAPEI, MUREXIN, UZIN, MILESI.
Az évek múlásával egyre több megelégedett ügyfelet tudhatok megrendelőim között.
 
 
Remélem hogy önt is közöttük tudhatom majd.
 
Köszönöm hogy időt szánt a weboldal megtekintésére, ha kérdése van hívjon bizalommal.
 
Tisztelettel: Fődi István