Kezdőlap » Akció

Régi faparkettáját már egy közép kategóriás laminált padló árából akár újjá varázsolhatja. Mielőtt döntene kérje ki egy szakember véleményét a parketta állapotáról.
 
A helyreállítható parkettát vétek kiváltani egy műanyag laminálttal, ami rideg a természetes fával szemben.
 
A csiszolás tiszta és karbantartott gépekkel pormentesen történik. A megfelelően klimatizált fapadló csiszolása több lépésből áll:
  1. Durvázás: szemcse méret 16- 40-ig. Új padló esetén a szint különbségek összecsiszolására. Régi padló esetén a lakk és a szennyeződés eltávolítására.
  2. Közép finomozás: szemcse méret 40- 80- ig. Új és régi padló esetén is ugyan az a munka folyamat. A nyolcvanas csiszoló papír használatát követően történik a hézag tömítés. A kitömítést a hézag vastagságától függően meg kell ismételni. Nagyobb hézag esetén érdemes várni 24 órát és újra tömíteni. Ezt követően le kell csiszolni a nyolcvanas szemcséjű papírral.
  3. Finomozás: szemcse méret 100- 320-ig. A finomozás mértéke a lakk típusától függ. Vizes lakk esetén 120 szemcse finomságú papírral történik a csiszolás. Ezt követően egytárcsás gépet használunk. A szemcse típusa fa fajtánként változó 120-180- ig. Oldószeres lakk esetén 320 szemcse finomságú papír szükséges a magas fényű padló elérése érdekében.

Kérem tekintse meg felújítási referenciáim.